Nyheter

Samsung visar upp väggmonterbar soundbar

09 Januari 2018

Samsung visade för första gången upp den nya soundbaren NW700 Sound+. Den väggmonterbara NW700 Sound+ är en fortsättning på den prisvinnande modellen MS650 Sound+ och är fulladdad med funktioner så som Distortion Cancelling, ”tweeters” med stort omfång och Multi-Speaker Control-teknik.

Den nätta yttre designen på 53.5 mm i djup gör NW700 Sound+ hela 41 procent tunnare än tidigare modell och således optimal för väggmontering i en perfekt matchning med Samsungs tunna tv-apparater. Tekniken som återfinns i NW700 Sound+ återger kraftigare bas, en mer samlad ljudbild samt ett klart och rent ljud. Distortion Cancelling-tekniken har fått erkännande för att effektivt synkronisera högtalarelementen i soundbaren för att ge ett klart och kraftigt ljud.

Läs mer om NW700 Sound+ här.

”The Wall” - världens första konsumentanpassade modulära 146-tums MicroLED tv

09 Januari 2018

MicroLED-tekniken i The Wall eliminerar behovet av färgfilter och backlight och ger användaren den bästa tänkbara tittarupplevelsen. MicroLED-skärmen utmärker sig även i hållbarhet och effektivitet, inklusive ljusstyrka och strömförbrukning, vilket sätter en helt ny standard för framtidens skärmteknik.

Vid sidan om “The Wall” visades också flera innovationer som kommer att ingå i Samsungs sortiment av tv-modeller för 2018 såsom ny displayteknologi och tekniker för att göra tittarupplevelsen enklare genom att koppla samman tv:n med andra enheter i hemmet.

Läs mer om The Wall här