Nyheter

Nyhet - 75” Smart 3D LED-TV ES9005

02 Oktober 2012

Den stora TV-upplevelsen

• Extrem skärmstorlek som sätter den nya standarden för lyx
• Lyxig design med inslag av rose gold
• Intuitiv röst-och rörelsestyrning
• Nya möjligheter med förbättrat innehåll och funktioner

Njut av en extravagant TV-upplevelse med Samsung Slim LED TV ES9005 på den enorma skärmen på hela 75 tum. Njut av film och TV-program i storformat och upptäck underhållning i sin bästa form. Den imponerande skärmen kompletteras av en lika imponerande och läcker design med en ram i rose gold. ES9005 har även Samsungs intuitiva Smart Interaction som gör det möjligt att styra TV:n med rösten och handrörelser. Spela Angry Birds direkt på din storformats-TV eller koppla av med någon av alla de andra apparna. Nya 9-serien erbjuder en oslagbar helhetsupplevelse med fantastiska appar som öppnar upp för oändliga möjligheter till underhållning. Och inte nog med det – ES9005 är även förberedd för Smart Evolution Kit som gör det enkelt att uppgradera TV:n med den senaste tekniken varje år. Det är Smart.

Extrem skärmstorlek som sätter den nya standarden för lyx

Samsungs Slim LED TV ES9005 har en högklassig skärm på 75 tum som är redo för all tänkbar underhållning. Den enorma skärmen är perfekt för allt från TV-program till videosamtal med Skype och har verklighetstrogen bildåtergivning av högsta klass. ES9005 har en tidlös, elegant och samtidigt iögonfallande design. Om du vill ha den ultimata multimedia-TV:n behöver du inte tveka - den här stora LED-TV:n utklassar allt annat.

Lyxig design med inslag av champagne-rosa

Samsung Slim LED TV ES9005 har en iögonfallande design med subtila inslag av champagne-rosa. Skärmen ramas in perfekt utan att avleda uppmärksamheten och TV:n blir även ett blickfång även när den inte används. Till skillnad från andra TV-apparater ger den minimalistiska och tidlösa designen en känsla av lyx och elegans. Förbättra tittarupplevelsen – och dekoren – med vår eleganta design.

Intuitiv röst-och rörelsestyrning

Med vår nya och sofistikerade Smart Interaction-teknik kan du styra TV:n helt och hållet utan att behöva trycka på några knappar. Du styr smidigt funktioner som påslagning/avstängning, kanalbyte, start av appar och webbsurfning genom enkla röstkommandon och rörelser. Förändra ditt sätt att använda TV:n.

* Gäller utvalda Samsung Smart TV-modeller. Smart Interaction (röst- och rörelsestyrning) är tillgängligt för 2012 års LED-TV 9-, 8- och 7-serie samt Plasma-TV 8-serie.
* Röst och rörelsefunktionaliteten kan variera beroende på omgivningen och vilket språk som talas. Vid mycket och högt ljud i närheten av TV:n kan röstfunktionen störas. Här rekommenderas användning av fjärrkontrollens mikrofon för att förtydliga röstkommandot. Vid användning av röstkontrollen för sökning på webben rekommenderar vi att fjärrkontrollens mikrofon används för bästa funktionalitet. Rörelsestyrningens funktionalitet kan påverkas om kameran inte uppfattar handens rörelse, t.ex. om omgivningen är allt för mörk eller vid kraftigt motljus. Säkerställ därför TV:ns omgivning samt belysning och ljusintag i rummet.
* Röstkontrollen är inte tillgänglig på alla språk och dialekter. De nordiska språk som stöds är svenska, danska, norska samt finska.
* Vissa av funktionerna kräver internetuppkoppling, som t.ex. nedladdning och användning av appar.
* Utbudet av tjänster kan förändras.
* Ansiktsigenkänning i Skype kan kräva firmwareuppdateringar.

Nya möjligheter med förbättrat innehåll och funktioner

Upplev en ny värld av onlineunderhållning med nytt förbättrat innehåll genom Samsungs UPPGRADERADE SMART HUB. Njut av häpnadsväckande 3D-innehåll direkt på den stora skärmen. Upplev, njut och dela det bästa inom Full HD-underhållning och använd våra optimerade appar och spel från uppgraderade Smart Hub. Spela spel, titta på filmer och TV-program och dela foton på Facebook eller andra sociala nätverk. Upplev, upptäck och njut!

* Smart Content kräver internetuppkoppling och finns inte tillgängligt på alla språk och i alla regioner.
* Vissa Smart TV-funktioner kan kräva firmwareuppgraderingar.
* Innehållet via Smart Hub kan variera mellan produktkategorier, modeller och regioner.
* Utbudet av tjänster kan förändras. Vissa applikationer är betaltjänster.

Förnya din TV varje år

Nu är det möjligt att hålla TV:n ständigt uppdaterad med den senaste tekniken. Samsungs Smart Evolution uppgraderar din TV utan att du behöver byta ut hela TV:n. Anslut helt enkelt Samsung Smart Evolution Kit för att förnya TV:n. Få tillgång till en ny värld av interaktivt innehåll och nya funktioner - TV-tittandet kommer att förändras för alltid. Smart Evolution Technology ger dig en ny TV varje år.

* Smart Evolution Kit finns inte tillgängligt för alla TV-modeller och verkliga prestanda kan variera baserat på specifikationerna av TV:n som är utrustad med Smart Evolution. I produktspecifikationen för respektive TV-modell anges om TV:n är utrustad med Samsung Smart Evolution.
* Uppgraderingar som ingår i Smart Evolution Kit gäller endast under det aktuella inköpsåret.
* Smart Evolution Kit kan begränsas av hårdvarans kapacitet.
* Smart Evolution Kit kommer inte att finnas i handeln under 2012 utan kommer att säljas separat mellan 2013 och 2016.

Underhållning med oslagbar bildkvalitet

Förbättra bildkvaliteten för mer realistisk och verklighetstrogen underhållning. Clear Motion Rate ger dramatiskt förbättrad skärpa i scener med mycket rörelse. Du kan titta på högklassig 3D i Full HD 1080p med Samsungs avancerade 3D-glasögon. Med Micro Dimming Ultimate tillämpas en avancerad algoritm som förbättrar kontrast, färg och skärpa och ger en oslagbar bildkvalitet.

Dela, lagra och njut – enklare än någonsin

Njut av intuitiva och praktiska funktioner tack vare smartare anslutningsmöjligheter. Du kan strömma och dela multimedia direkt till TV:n med AllShare Play. Inbyggd WiFi ger smidig åtkomst till kompatibla enheter i närheten, inklusive mobila enheter. Och med molnbaserad teknik kan du även njuta att ditt innehåll när du inte är hemma. Dela och njut av multimedia med förbättrade anslutningsmöjligheter.